Tıklayınız.

Chatdefteri.com, Dene Yaşa ve FARK ET!


smiley Sohbet'e Başla!

YalnizLik Nedir? Yalniz mi? HissediyOruz

11 Ocak 2023, Çarşamba Kategori: Chat Güzel Sözler Sohbet 573 2

YalnizLik ..

Yalnizlik nedir? Kendimizi cok kisi icinde yalniz hissetmek mi? Yoksa az kisi icinde yok gorulmekte mi?

chatdefteri-yalnizlik

Bu gunlerde kendimi cok kisi icinde yalniz hissediyorum. Uyuyamiyorum beynimi susturamiyorum. Sizlerede oluyo mu? bilemiyorum.

Ben Bugunlerde cok iyi degilim sanki. Unutmak istediklerim ile hatirlamak istediklerim arasinda sıkısıp kaldim. Yalanci insanlar, sahte yuzler, karakteri sifir kisilikler icinde boguldum yada boguluyorum. Uzaklasmak icin herseyi yapiyorum elbet uzaklastiricam elbet kendimi topluyacagim lakin bu duzen hic bir zaman degismeyecek. İyi insanlar kotu insanlara karsi sanirim hayata hep bir sifir yenik baslayacak.

Uzaklasmak uzaklara gitmek istiyo insan. Gitmek istiyosa birakmak istedikleri onunla gelir diye gidemiyo kaliyo iste.

Mutsuz kaliyo , sessiz kaliyo, onsuz kaliyo, olmak istediklerine uzak, olmak istemediklerine yakin kaliyo..

yalniz-olmak-yalnizligi-secmek

Cok guclu olmak zorundasin cok guclu ola ola o cok gucludurlere alismak zorundasin. O yapar , bu durumdan cikar, hayatina bakar, dokunmaya gerek yok evet yapar o her sondan her yalandan her yanlisdan cikar aman dokunmayin kirlenirsiniz .

Senin bu durusun ile elinle cikardigin insanlar o cikardigin yerlere seni gommeye devam etsede vazgecmiyosun vazgecme vazgeciremesinler ki ..

Kendimi yaziyorum ben artik sadece kendimle konusuyorum. Henuz cevap vermeye baslamadim ama sanirim o zaman sıkıntı buyuk olucak. Yalnizlik ile ciktik yola ama baktik ki yalniz kalmamizin bir cok nedeni varmis. Sanirim ben artik cok yoruldum yorgunum yordular beni. Bazen iyiki yanimda olanlar yanimdalar iyi ki uzak olmasi gerekenler uzakdalar diye dusunuyorum.

chatdefteri.com-yalnizlik-nedir

Peki? Ya yanimda olanlarda benle mutsuz ise bunu soylerler mi ? Biz seninle mutsuzuz derler mi? Desinler ama benle mutsuz olmakdansa bensiz mutlu olsunlar. Dokunsalar Aglanacak yerdeyim ama dokunamaslar ..

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ysf dedi ki:

yalnızlık guzeldır sakınlıktır ama bır yere kadar :)) ve yıne cok guzel yazıp hazırlamıssın emegıne saglık Ceren ..